Sanodegusto Moments: Houdt je eten warm of koud

donderdag 17 mei 2018 - 10:30
Karla houdt van koken en feestjes geven. Ze wou dus heel graag het servies met Tempcontrol van Sanodegusto uittesten. Het ene bord houdt je eten warm, het andere houdt het dan weer lekker fris!

Bord met warmhoudfunctie

Het warmtebord heeft een zwart design. Je moet het 70 minuten op voorhand opwarmen in de oven of in de warmhoudlade. Als je geen warmhoudlade hebt, mag je dus niet vergeten om het bord op voorhand in de oven te stoppen. Karla maakte pannenkoeken en kon ze een hele tijd warm houden. Hierdoor kon ze voor het eerst gezellig samen pannenkoeken eten met de kinderen zonder achter het vuur te moeten blijven staan. Het warmtebord kost tussen de 25 en 30 euro, een zeer goede prijs volgens Karla.

8/10

Koelplaat

Karla testte het kleinste model, voor 2 à 3 personen. Je steekt de plaat op voorhand in de diepvries. Als je de koelplaat eruit haalt, moet je hem even laten acclimatiseren. Zo'n tien minuutjes later kan je het condenswater er makkelijk afvegen. Op de gebruiksaanwijzing staat dat de plaat 30 minuten koud blijft en Karla kan dit alleen maar bevestigen. De plaat heeft een witte marmeren kleur en zit in een houten bakje. Het kleinste model begint vanaf 59 euro. Dat vindt Karla net te duur.  

7/10

De koelplaat heeft een heel mooi design, een echte eye-catcher aan tafel

Karla

Het rapport van Karla

+

  • Mooi design
  • Beide schotels kunnen in de vaatwasser
  • De technologie werkt prima! De koude plaat blijft lekker fris en de warme plaat lekker warm
  • Zeer goede prijs voor het warmtebord

-

  • Het bord dat eten warm houdt, moet lang in de oven vooraleer de technologie werkt
  • Grote verpakking. De borden zijn misschien moeilijk op te bergen
  • Prijs van de koelplaat vindt Karla te hoog: vanaf 59 euro

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!