Stralend mooi, vlotjes terugbetaald?

donderdag 3 februari 2011 - 08:40
Carrefour
Heel wat luisteraars alarmeerden ons over wat problemen met een actie van Carrefour. 4 schoonheidsproducten van Nivea zouden helemaal terugbetaald worden na aankoop. Al liet dat even op zich wachten..

Krijg je bij de actie ‘Stralend mooi’ van GB begin november 2010, waarbij een 100% terugbetaling van de afgebeelde producten werd beloofd, wel echt al je geld terug?

Verschillende luisteraars die te horen kregen dat ze maar 1 van de 4 in de folder afgebeelde Nivea-producten terugbetaald krijgen, roepen ten einde raad de hulp in van de inspecteur! Blijkbaar wil de fabrikant van Nivea maar 1 van de 4 producten terugbetalen. Er zouden slechte afspraken zijn gemaakt ! Zij vraagt zich af wanneer ze haar geld zal zien en of ze echt alle producten zal terugbetaald krijgen?

We trokken de klachten van de luisteraars even na. Willem Stockx van HighCo Data, het bedrijf dat de terugbetaling moest regelen, vertelt hoe de afspraken gemaakt werden en waar het fout liep. Gelukkig kon een en ander snel rechtgetrokken worden, vertelt woordvoerster Julie Stordiau.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!