Vers technologisch voer van Samir

dinsdag 5 februari 2019 - 08:51
Samir Korbi gaat elke week op zoek naar de nieuwste technologie die het leven van een consument leuker én makkelijker maakt. Dit zijn zijn suggesties!

Nooit meer rotte eieren

De Egg Minder is een digitale eierdoos. Je kan er tien eieren in stoppen en via een applicatie laat de doos je weten of een ei bijna vervalt. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan als je een ei openbreekt.

Op de applicatie kan je ook zien hoeveel eieren er nog in de doos zitten. Handig als je in de supermarkt loopt en twijfelt of je een nieuwe lading nodig hebt. Leve de technologie!

Een slim condoom

We kennen allemaal het condoom, het rubberen voorbehoedsmiddel. Maar ken je i.Con al? Het is een slim condoom dat onder andere meet hoeveel calorieën je verbrandt tijdens de daad, hoeveel standjes je doet, hoe snel je de liefde bedrijft en veel meer.

Leuk extraatje: je kan je prestaties vergelijken met andere i.Con-gebruikers. Of het even veilig is dan een normaal condoom? Dat is een goede vraag...

Zuum Hover Shoes

Je kent een Hover Board en je kent rolschaatsen. Voeg deze twee ingrediënten samen en je krijgt Hover Shoes. Een nieuwe manier om je door het straatbeeld te verplaatsen. Iets voor jou?

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!