‘Onverstaanbaar’: een gouden album van Maan.

vrijdag 6 maart 2020 - 11:19
Album van de Week
In De Lage Landen vanaf 9 maart.

Ze heet voluit Maan de Steenwinkel, ze won begin 2016 The Voice of Holland’ en na een paar Engelstalige singles en enkele EP’s bracht ze nu een eerste album uit vol Nederlandstalige liedjes, onder de misleidende titel ‘Onverstaanbaar’.  Vanwaar deze titel, denk je dan, en dat is dan al meteen een vraag die we aan haar kunnen stellen, want ze geeft graag uitleg bij haar liedjes.  Vanessa kan haar meteen ook feliciteren met de gouden status van dit album: dat schoot recht naar de bovenste plaats van de Nederlandse albumlijst.

De mannen van Clouseau komen ook even aan het woord over hun nieuwe single, je hoort deze week ook o.a. Noémie Wolfs, Tourist LeMC, Niels Destadsbader en Boudewijn De Groot en ook de zanger van de groep Tout Va Bien.

Alles gaat dus goed in De Lage Landen met ook elke dag een greep uit het Archief van De Lage Landen, om je te herinneren aan bijna vergeten liedjes.  Zo wordt het weer boeiend van maandag- tot donderdagavond na het nieuws van 21 uur bij Radio 2, met Vanessa Vanhove.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!