1000 kilo pompoen gratis voor de Warmste Soep

maandag 17 december 2018 - 08:44
Ga jij nog Warmste Soep maken voor een goed doel? Dan moet je misschien overwegen om pompoensoep te maken. Jeroen en Ilse geven maar liefst 1000 kg pompoen weg voor al wie soep maakt voor de Warmste Week.

Jeroen en Ilse wonen samen met hun vijf kinderen op een zorgboerderij in Sint-Pauwels. Ze kweken er pompoenen, venkel, rode bieten, raap, Chinese kool,… ze waren ook één van de eerste telers van de kiwibes.

Naast het telen van groenten en fruit, engageren zij zich ook als "zorgboerderij". Dat wil zeggen dat ze kwetsbaardere personen laten meewerken op de boerderij om hen zo sociaal weerbaarder te maken

Jeroen en Ilse hebben duidelijk het hart op de juiste plaats en daarom dragen ze ook graag hun steentje bij voor de Warmste Week van VRT. Ze doen dit door maar liefst 1000 kg pompoenen te schenken aan mensen die pompoensoep maken voor een goede doel van de Warmste Week.

Interesse? Neem contact op met Jeroen en Ilse via via hun site. Je moet wel kunnen aantonen dat je een goede doel van de Warmste Week steunt.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!