Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Afbeelding van het programma: de madammen

de madammen

1000 kilo pompoen gratis voor de Warmste Soep

ma 17 dec. - 7:44

Ga jij nog Warmste Soep maken voor een goed doel? Dan moet je misschien overwegen om pompoensoep te maken. Jeroen en Ilse geven maar liefst 1000 kg pompoen weg voor al wie soep maakt voor de Warmste Week.

Jeroen en Ilse wonen samen met hun vijf kinderen op een zorgboerderij in Sint-Pauwels. Ze kweken er pompoenen, venkel, rode bieten, raap, Chinese kool,… ze waren ook één van de eerste telers van de kiwibes.

Naast het telen van groenten en fruit, engageren zij zich ook als "zorgboerderij". Dat wil zeggen dat ze kwetsbaardere personen laten meewerken op de boerderij om hen zo sociaal weerbaarder te maken

Jeroen en Ilse hebben duidelijk het hart op de juiste plaats en daarom dragen ze ook graag hun steentje bij voor de Warmste Week van VRT. Ze doen dit door maar liefst 1000 kg pompoenen te schenken aan mensen die pompoensoep maken voor een goede doel van de Warmste Week.

Interesse? Neem contact op met Jeroen en Ilse via via hun site. Je moet wel kunnen aantonen dat je een goede doel van de Warmste Week steunt.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet