Actrice Katrijn Govaert uit 'Dertigers' schrijft pikante brieven: "Voor 28 euro stuur ik je er 7 op!"

donderdag 4 juni 2020 - 10:45
Getty Images
Veel acteurs en actrices zijn werkloos door de coronacrisis en zetten leuke filmpjes online of doen allerlei dingen op social media. Maar het kan ook anders. Met échte, ouderwetse brieven!

Zoals alle acteurs en actrices zit Katrijn Govaert, bekend uit Dertigers, zonder werk. "Ik zag dat mijn collega's allerlei dingen deden met nieuwe media", vertelt Katrijn in De Madammen. "Maar dat ligt mij niet zo. Alleen wilde ik wel iéts doen. Toevallig had ik een tijdje geleden een hele mooie, verzegelde en handgeschreven brief gekregen van een vriendin. En ik wilde die brief op een even mooie manier beantwoorden. Dat heeft mij op het idee gebracht om iets te gaan doen met dat oude medium."

Pikante Catherine

"Ik schrijf nu 'Fluisterbrieven' in de sfeer van Jane Austen. Brieven vol échte überromantiek, over lange verleidingen, over de zoektocht naar de juiste huwelijkspartner. Ik ben een hele grote fan van Jane Austen en ik heb, denk ik, alle kostuumdrama's van haar gezien. Poldark, Downton Abbey... Ik wilde de brief van mijn vriendin niet zomaar beantwoorden en daarom heb ik het personage Catherine bedacht.  Catherine is een gegoede dame uit het begin van de 19de eeuw en ze schrijft lange brieven naar haar hartsvriendin. Maar Catherine is ook ondeugend, een beetje stout waardoor haar brieven toch wel pikanter zijn dan de verhalen van Jane Austen', lacht Katrijn. "En nu schrijf ik dus brieven naar wie dat wil. Voor 28 euro krijg je van mij 7 weken lang een brief in de bus!"

28 euro, postzegel, papier én enveloppe inbegrepen!

Zou jij ook graag 7 pikante fluisterbrieven krijgen? Of wil je de 7 brieven graag cadeau doen aan iemand? Dat kan. De brieven kosten dus 28 euro, postzegel, papier én enveloppe inbegrepen!  Meer informatie krijg je via katrijn.govaert@gmail.com .

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!