Anja Daems ging naar de première van 'Bad Boys for Life': "Will Smith is onze grote broer geworden"

vrijdag 17 januari 2020 - 09:44
In Brussel werd gisteren de rode loper uitgerold voor de Belgische première van 'Bad Boys for Life', de derde film in de "Bad boys"-reeks geregisseerd door Adil El Arbi en Bilall Fallah. Anja Daems was erbij en Adil en Bilall verklapten haar hoe samenwerken met een Hollywoodster als Will Smith echt is.

Het is de eerste grote Hollywoodproductie van het regisseursduo en met succes. De film wordt bijzonder goed onthaald en dat doet deugd: "het mooiste compliment dat we al hebben gekregen, is dat dit de beste 'Bad Boys' is van de drie, een beter compliment kan je niet krijgen", vertelt Bilall. 

Een film maken in Hollywood betekent grotere budgetten, meer mogelijkheden, maar ook Hollywoodsterren. "Het viel echt goed mee om met iemand zoals Will Smith samen te werken. Hij is echt onze grote broer geworden, we hebben heel intens samengewerkt. Zijn familie is onze familie geworden, Jada, Trey, Jaden, Willow, dat zijn allemaal onze maten", lacht Adil. "Hij moest nu direct beginnen werken aan zijn volgende film, daarom is hij er nu niet bij, maar misschien komt hij nog over een paar weken."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!