Brad Pitt met privéjet naar Brussel om een tentoonstelling te zien: Overdreven?

dinsdag 30 maart 2021 - 13:59
Unsplash
Brad Pitt is gisteren met een privéjet naar Brussel gekomen. Hij deed dat speciaal om een tentoonstelling te kunnen bezichtigen in het museum voor schone kunsten. Het lijkt misschien overdreven, maar door corona doen steeds meer mensen beroep op privéjets. Siska belde met Stephan van den Hurk, hij werkt voor Global Aviation, waar hij privéjets aanbiedt aan mensen die er toch een serieus bedrag voor over hebben.

Meer privéjets door corona

Steeds meer mensen proberen de grote mensenmassa's op de luchthaven te vermijden. Hierdoor wordt er tegenwoordig sneller gekozen om met een privéjet te vliegen. Naast minder risico op een coronabesmetting, bespaar je ook heel veel tijd. Zo moet je niet in ellenlange rijen aanschuiven om in te checken of op je vliegtuig te stappen. Je komt aan op de luchthaven en binnen de vijf minuten zit je op je privévliegtuig. Reizen met een privéjet blijft uiteraard een luxeproduct. Je moet er veel geld voor over hebben. 

 

Een privévlucht naar het Dominicaanse Republiek kost toch al snel zo een €125.000

Stephan van den Hurk

Wat zit er in de prijs?

Je kan genieten van een persoonlijke service aan boord. Op voorhand geef je door wat je graag zou willen eten of drinken tijdens je reis. Er is uiteraard steeds champagne aanwezig, maar dat is geheel aan de klant om te beslissen of ik die dat effectief wilt. De mensen op deze vluchten zijn voornamelijk aan de rijke kant, maar er zijn zeker ook 'gewone' Vlamingen die de vlucht bijvoorbeeld zien als een huwelijkscadeau. 

 

 

 

Op een privéjet is altijd champagne aan boord. 

Stephan van den Hurk

Reizen tijdens corona?

Stephan is wel duidelijk: "Wij houden ons steeds aan de coronaregels en geven deze door aan de klant. We hebben nog nooit een vlucht geweigerd aangezien er vooraf afspraken gemaakt zijn met de luchthavenpolitie. Ook doen wij zelf geen coronatesten, dat is aan de klanten zelf om vooraf de nodige testen te laten afnemen."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!