Een gezellige beestenboel bij Britt & Puck!

maandag 1 oktober 2018 - 13:49
Madam Britt heeft een groot hart voor dieren. En omdat ze zo vaak mooie, ontroerende verhalen hoort van mensen en hun dieren, gaat ze nu - samen met haar hond Puck - op zoek naar bijzondere en straffe dierenverhalen.

Elke week gaat Britt met Puck, haar hondje, op bezoek bij andere dierenvrienden om hen beter te leren kennen. Dit keer ging Britt alleen op bezoek bij Sien en Puck heeft ze bewust thuis gelaten.

De kippen van Catherine

Catherine legt haar kippen Roosje en Marie ongelooflijk in de watten.

Magic het witte konijn

Wat is een goochelaar zonder konijn? Magic is het witte konijn uit de hoed van zijn meester Michael en samen vormen ze het goochelduo "Magic Michael". Magic is heel tam, is gedisciplineerd en heeft manieren. Hij heeft een kot, buiten, afgedekt van wind en regen.

Overdag leert Michael hem allerhande truckjes, maar 's avonds komt Magic naar binnen en kijkt hij samen met zijn baasje gezellig tv.

De assistentiehond van Miche

2 jaar geleden ontmoette Britt Miche, een super lieve enthousiaste vrouw in het kader van De Warmste Week van Music for Life. 

Britt heeft haar toen een bezoekje gebracht omdat ze geld inzamelde voor vzw Hachiko, Zij leiden assistentiehonden op voor mensen met een beperking of aandoening. Miche is haar altijd bijgebleven en daarom ging Britt haar nog eens bezoeken, maar deze keer samen met Puck.

Het Kanariepietje Van Bobonne

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!