De Planckaerts komen terug op televisie in 2020 en.... renoveren een Frans kasteel!

donderdag 21 november 2019 - 08:29
Eddy had deze zomer al een ballonnetje opgelaten in Plage Préférée bij Kim Debrie, maar nu is het dus officieel: 'De Planckaerts' komen terug. En hoe!

Chambre d'hôte

In januari start Eén met de opnames van “Château Planckaert”. We volgen de familie Planckaert terwijl ze van een verwaarloosd kasteel in Frankrijk een mooie chambre d'hôte maken!

Verwoest

“Tijdens een vakantie in Frankrijk botsten we op een uitgebrand kasteel, en de rest is geschiedenis”, vertellen Eddy en zijn vrouw Christa. "Het is een kasteel van Lodewijk XV dat een totaalrenovatie nodig heeft. Door een brand, vier jaar geleden, is het dak volledig weg en werd de binnenkant verwoest." 

 “We kijken enorm uit naar de dagen, weken en maanden die we samen mogen doorbrengen in Frankrijk, samen werkend aan één doel”, zeggen Eddy en Christa  “Uiteraard zullen er discussies zijn, tegenslagen en verbouwingsstress... maar onze kracht zit in de familie."

In 2020 op één

Een blij weerzien dus met de familie Planckaert, intussen al een hele bende!  Eddy Planckaert en zijn vrouw Christa, hun kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen Francesco en Magali met Devon, Noa en Yukka. Verder Stephanie en Christopher met Iluna, Mageno en Elara. En natuurlijk Junior. Maar ook Christa's moeder Clara, zal je in de reeks zien.
“Château Planckaert” loopt eind volgend jaar op één!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!