Deze 6 reisbestemmingen zijn de places to be in 2020

donderdag 2 januari 2020 - 12:42
Het nieuwe jaar is begonnen. En wie weet maak je dit jaar een prachtige verre reis vol avontuur of ga je gezellig voor een leuke dichtbij vakantie? Welke bestemmingen zijn de places to be in 2020? Reisblogger Vetexbart kwam erover vertellen bij De Madammen.

Vetexbart is reisblogger en trendwatcher “Ik ga ongeveer 20 keer per jaar op vakantie, maar dat hoeft niet altijd heel ver te zijn. Soms blijf ik gewoon gezellig in ons eigen land.”

Griekenland

Voor de ‘ik blijf graag in Europa reiziger’ is Griekenland in 2020 een heel goede bestemming. Alle reisgidsen zijn het er over eens dat Griekenland een populaire reisbestemming zal worden in 2020.

Islamitische landen

Terug in de lift na enkele slechte jaren, de Islamitische landen. “Turkije, Egypte en Tunesië vallen in 2020 zeer goed in de smaak volgens de touroperators’.

Franse Antillen                                                         

Iets exotischer en verder: de Franse Antillen. “Dat komt omdat er een nieuwe Belgische maatschappij is die daar vanaf dit jaar op vliegt. Airbelgium vliegt je naar Guadeloupe of Martinique en dat zorgt zeker voor een boost naar die bestemming.”

Bhutan

“Niet enkel in België maar over heel de wereld gaat Bhutan een zeer populaire bestemming zijn.” Het is een land in Azië dat in de Himalaya ligt, vlak tussen China en India.

Wenen

Wenen wordt ook een populaire citytripbestemming “Vanaf volgende week kan je de nachttrein nemen naar de stad in Oostenrijk. Mensen gaan anno 2020 op zoek naar alternatieven voor het vliegtuig en dan is de nachttrein zeker een goede optie. Je vertrekt ’s avonds en komt ’s ochtends aan, een ticket heen kost maar 30 euro.  Dit is grote concurrentie voor het vliegtuig.”

Rotterdam

In de lente van 2020 is Rotterdam een populaire bestemming. “In de stad zullen veel activiteiten zijn rond het Eurovisiesongfestival. Dé bestemming voor echte Songfestival-liefhebbers.”

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!