Een bewogen dag op de Radio 2-cruise: "Els De Schepper was de heldin van de dag!"

donderdag 26 september 2019 - 13:00
Madam Cathérine vertoeft al enkele dagen op de Radio 2-cruise. Zo een cruiseschip blijkt ook niet altijd even dolle pret te zijn, behalve als je Els De Schepper heet.

"Het was letterlijk een bewogen dag op zee. Het schip ging alle kanten uit. Het is 300 m lang, dus je zou denken, dat is een robuust voertuig, maar niets was minder waar. We waren net allemaal dronkaards die rondliepen, zonder één milligram alcohol te hebben gedronken," vertelt Cathérine.

Er was wel één persoon op het schip die het niet aan haar hart liet komen. "Els De Schepper was de heldin van de dag. Zij heeft meer dan een uur lang op hakken van meer dan 10 cm op een podium gestaan, terwijl iedereen van de ene naar de andere kant vloog." 

"Memorabel optreden"

"Dit was toch wel een heel memorabel optreden," bevestigt ook Els De Schepper zelf. "We mochten de grote piano niet gebruiken, omdat het te gevaarlijk was. Ze hebben 'm zelfs moeten vast ankeren. Het podium zit helemaal vooraan het schip en het schip deint op de baren, meters omhoog en omlaag. Ik heb gebruik gemaakt van de oefeningen die ik al jaren doe om mijzelf te gronden, om echt héél stevig te staan, zelfs op hakken van 10 cm! Ik bleef mooi staan."

Intussen heeft het cruiseschip Spanje bereikt. "Ik heb gisteren opgetreden, en tot dan was het repeteren en allerlei afspraken, maar nu heb ik écht vakantie! Het is bovendien zo een gezellige sfeer hier!" Laat die golven dus maar komen voor Els!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!