Ga mee met 'Thuis' naar Disneyland®Paris

donderdag 16 mei 2019 - 10:00
Nancy en Dieter
Nancy en Dieter hernieuwen hun huwelijksbelofte in Parijs en jij kan mee!

Op zaterdag 2 en zondag 3 november is het zover! Dan trekken de Thuis-acteurs naar Disneyland® Paris en jij mag met het hele gezin (4 personen) mee!

Het wordt een weekend om nooit te vergeten want je zit samen met Ann Pira (Nancy), Raf Jansen (Dieter), Jeroen Lenaerts (Tim), Yemi Oduwale (Dries), Elise Roels (Emma) en Kadèr Gürbüz (Karin) op de vele spannende attracties.

Huwelijksgelofte

Als klap op de vuurpijl beleef je op zaterdagavond de huwelijksbelofte van Nancy en Dieter opnieuw in een speciaal gereserveerd deel van het park. Je krijgt ook de kans om samen met de Thuis-acteurs naar de 'Disney Parade' te kijken vanuit een gereserveerde zone en zo beleven jullie samen de unieke magie vanop de eerste rij. Uitrusten en logeren doe je met het gezin in Hotel Cheyenne, één van de vele schitterende Disney Hotels.

Wil je er absoluut bij zijn tijdens het weekend van 2 en 3 november, boek dan hier je tickets of neem een kijkje op de website van één. Gratis verblijf voor kinderen tot en met 11 jaar.

Win een weekendje Disneyland® Paris met de Thuis-acteurs

Het enige wat je nu nog moet doen om er bij te zijn tijdens het weekend van 2 en 3 november is ons snel een correct antwoord bezorgen op onderstaande vraag. Met een beetje geluk valt de uitnodiging voor twee dagen Disneyland® Paris binnenkort in de bus. Succes!

Loading video...

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!