'Het Groot wandelboek Vlaanderen': "Een ideale manier om te voet en op een veilige manier kennis te maken met de schoonste plekjes in Vlaanderen"

dinsdag 4 mei 2021 - 10:46
Als we één ding te danken hebben aan corona, is het toch wel dat veel meer mensen zijn gaan wandelen in hun eigen streek. Vaak eerst in eigen dorp, dan al eens in een natuurgebied dichtbij. Maar soms heb je het wel allemaal gezien. Is dat het geval? Laat je inspireren door 'Het Groot wandelboek Vlaanderen', net als Cathérine Vandoorne.

Het Groot wandelboek Vlaanderen door Michaël Cassaert

“Het is een verzameling van 75 lusvormige wandelingen doorheen Vlaanderen, opgedeeld in provincies”, begint Cathérine Vandoorne. “En wat zo fijn is: je komt niet voor verrassingen te staan. Er staat een moeilijkheidsgraad bij, of je hond mee mag, of het haalbaar is voor kinderen, of je de wandeling makkelijk met een kinderwagen kan doen en uiteraard staat de afstand erbij met mogelijk een verkorte weg. Ook waar je kan parkeren, staat er in. Super handig!”

“Er staat ook telkens een kaart in het boek van de te volgen weg. Het is dus een heel erg praktisch boekje voor de beginnende maar zeker ook voor de gevorderde wandelaar: een ideale manier om te voet en op een veilige manier kennis te maken met de schoonste plekjes van Vlaanderen. Dus, als je moeder toevallig heel graag wandelt, dan is dit wel een heel geschikt cadeautje voor Moederdag.”

Geschenken voor Moederdag

Nog op zoek naar een leuk boek, een uitdagend spelletje of een mooie cd om je mama mee te verrassen op Moederdag? Geef hieronder aan waar je mama van houdt, en je krijgt meteen enkele leuke cadeautips. Elk van deze geschenktips kan je bij jou thuis laten leveren of afhalen in een Standaard Boekhandel in de buurt. Meer informatie vind je hier.

Speel mee en win voor 100 euro aan boekenbonnen

Boeken om te ontspannen, boeken om te leren, boeken om te reizen, boeken om... Noem maar op: boeken kunnen het allemaal! Boeken zijn dan ook ideale geschenken, voor alle gelegenheden. Ook voor Moederdag! De volgende dagen kan je hier elke dag meespelen met onze quiz en maak je elke dag opnieuw kans op een waardebon van 100 euro!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!