Het juiste shapewear

dinsdag 23 oktober 2012 - 11:00
shapewear
"Ik ben wat aan de mollige kant", geeft Tinne uit Aarschot toe. "Ik heb wat dikkere billen, een buikje en een poep. Ik heb een erg mooi jurkje gezien, maar je ziet mijn buik en billen er wel in. Mijn

"Ik ben wat aan de mollige kant", geeft Tinne uit Aarschot toe. "Ik heb wat dikkere billen, een buikje en een poep. Nu moet ik binnenkort naar een trouwfeest en ik heb een erg mooi jurkje gezien, maar je ziet mijn buik en billen er wel in. Mijn vriendinnen zeggen dat ik dan figuurcorrigerend ondergoed aan moet, maar hoe werkt dat juist? Wat kan ik best kopen?"

De Madammen vragen het aan kleur-, stijl- en imagoconsulent Francine Kerckhaert.

Figuurcorrigerend ondergoed modelleert het silhouet, doet het lichaam strakker en gestroomlijnder lijken. Minpuntjes zoals een buikje, rondingen op de heupen en oneffenheden op de billen worden verdoezeld. Shapewear geeft zo veel vrouwen meer zelfvertrouwen.

Drie functies

  1. Shapewear moet je lichaam shapen, verstevigen en stroomlijnen.
  2. Alles moet comfortabel zitten zodat je kan blijven ademen! Je mag er niet in zweten.
  3. Je mag geen naden zien. Pas dus steeds met de kleren waaronder je het wil dragen

Wie kan er allemaal shapewear gebruiken?

  1. Dames die een minpuntje te verdoezelen hebben.
  2. Slanke vrouwen die geen zichtbare randen van gewoon ondergoed willen.
  3. Volslankere vrouwen die een gestroomlijnder silhouet willen.

Hoe kan je het best dragen?

Je mag het niet àltijd dragen, daar worden je buikspieren lui van! Shapewear is enkel voor speciale gelegenheden, onder je trouwjurk, of èèn keer in de week wanneer je toch dat speciale strakke kleedje aan wilt doen. Celebrities met een prachtig lichaam zoals Beyonce, dragen op de rode loper onder hun mooie jurken standaard shapewear.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!