In de keuken van Bart Kaëll

dinsdag 6 november 2018 - 10:03
Bart Kaëll kennen we uiteraard als zanger, maar Bart houdt ook enorm van lekker eten én van koken. En die liefde deelt hij graag met Cathérine.

Bart Kaëll is opgegroeid in een familie waar ‘het goede leven’ centraal stond : de groenten die op tafel kwamen, werden in de tuin geteeld en elk jaar werd er een volledig varken geslacht. 

Op kermissen werden vaste gerechten op tafel getoverd en daar werd dan een jaar naar uitgekeken. Dat alles maakte van hem een gourmand en een uitstekende hobbykok : hij werd nét geen winnaar van het kookprogramma ‘Masterchef’. 

Thuis is hij wél de masterchef met dienst en hij verklapt ons wekelijks zijn culinaire geheimen.

Konijn op de wijze van Bart

Bouillie met wortelen

Bart is niet te stoppen als het over eten gaat en hij volgt dan ook alles wat er in de culinaire wereld gebeurt. Vandaag maakt hij Bouillie met wortelen.

Bart maakt kip met gember

Bart over gepofte aardappelen

Hoe Bart vroeger aan gepofte aardappelen geraakte, kom je hier te weten.

Bart maakt zalmtartaar

Bart over kweepeersap

Bart over de smaak van tomaten

Cathérine en Bart Kaëll over de smaak van tomaten. Daar was iets mis mee, maar Bart heeft een oplossing gevonden...

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!