Leven na een tweede kans

dinsdag 27 maart 2018 - 14:35
tweede kans
Soms gebeurt het dat je leven compleet verandert. Van de ene dag op de andere. Vier mensen met elk een eigen straf verhaal. Elk op hun beurt kregen ze een tweede kans in het leven en grepen die elk op hun manier met beide handen.

Thierry

Thierry Deneckere heeft heel moeilijke tijden achter de rug. Als medewerker van een veevoederbedrijf uit Izegem viel hij in een machine met dramatische gevolgen. Zijn leven zou nooit meer hetzelfde zijn. Een leven met één been en een prothese. Maar Thierry was strijdlustig, vocht terug en greep zijn tweede kans.

Robin

Robin Weyts uit Antwerpen is 26 jaar. Hij werd geboren met een afwijking aan de lever en als kind van 2,5 jaar kreeg hij een nieuwe lever. Een zware operatie en tot vandaag moet Robin rekening houden met die donorlever die toch wel een 'vreemd' orgaan is. En toch is Robin nog elke dag blij met de tweede kans die hij kreeg.

Patriek

De lente is begonnen en het is nu uitkijken naar de echte eerste zonnestralen en misschien ook naar die eerste barbecue in de tuin. Voor Patriek Duyck uit Aalter liep zo’n barbecue bijna fataal af. Het ongeval gebeurde meer dan 20 jaar geleden. Nu helpt Patriek vrijwillig patiënten van het brandwondencentrum van het UZ Gent. Hij wil iets terugdoen en lotgenoten helpen!

Günther

Günther Ritsmans uit het Leuvense is een sportieve jongeman. Fit en gezond nam hij vorig jaar met vrienden en collega’s deel aan een sportmanifestatie in het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke maar toen liep het mis. Plots ging het licht uit en niemand die meteen wist hoe dat kwam.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!