#LikeMe over hun tweede seizoen: "Je leert nieuwe personages kennen én er komen heel wat bekende namen langs"

donderdag 9 januari 2020 - 11:46
Na het grote succes van de eerste reeks van #LikeMe was het vanzelfsprekend dat er een vervolg zou komen. Met nog meer spannende avonturen en andere personages.

Het succes van #LikeMe hadden de acteurs zelf niet zien komen, maar blij zijn ze er natuurlijk mee! En ook met het tweede seizoen kussen ze hun 'pollekes'. 

"Eén van de nieuwe personages is Maria Hernandez. Ze is in de school van richting veranderd zodat ze bij deze knotsgekke bende terecht komt. Het is een pittige dame. Ze heeft het hart op de tong. En ze zegt vaak dingen die een ander niet durft te zeggen. Deze flapuit zorgt voor wat opschudding in de groep. Het is een 'mama-figuurtje' in de klas. Ze is heel enthousiast en impulsief. Kortom, een frisse wind."

De groep onthulde ook dat er weer heel wat andere bekende namen mee spelen: vorig seizoen was het Hugo van Nicole en Hugo, dit jaar krijgen ze gezelschap van Karen Damen, Slongs, Amaryllis Uitterlinden en Ann Reymen. "We vinden het supercool dat we naast zo'n ervaren acteurs en actrices mogen staan."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!