Met het hele gezin naar De Notenkraker

donderdag 7 december 2017 - 11:54
125 jaar na de allereerste voorstelling toveren Franco Dragone en Giuliano Peparini dit ultieme kerstverhaal om tot een ongeëvenaard familiespektakel.

Gebaseerd op het sprookje De Notenkraker en de Muizenkoning van Hoffman, vertelt dit ballet het verhaal van Clara Staalboom. Op kerstavond krijgt ze van haar mysterieuze peetvader een notenkrakerpop.

’s Nachts komt deze pop tot leven in haar droom en verandert in een prins. Clara en de prins raken al snel verliefd en zijn gelukkig, maar de prins heeft een grote vijand, de Muizenkoning. De Muizenkoning en zijn muizen veranderen de prins in een levende notenkraker. In het gevecht met de muizen beleven Clara en De Notenkraker allerlei avonturen. ‘s Morgens ontwaakt Clara uit een mooie droom…

Franco Dragone - de man achter Cirque du Soleil - brengt een vernieuwende versie van De Notenkraker. Met het gezamenlijke talent van topchoreograaf Giuliano Peparini, nieuwe arrangementen van Matt Dunkley gebracht door een live symfonisch orkest wordt het klassiek eindejaarsballet respectvol nieuw leven inblazen.

Gratis naar De Notenkraker op 29 december

Speel mee en maak kans op een gezinsticket voor de voorstelling van 29 december in Vorst Nationaal. 

Wedstrijdvraag

De musical is gebaseerd op De Notenkraker en de Muizenkoning van Hoffman. Maar van wie is de muziek?

Formulier
Jouw antwoord

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!