Niels Destadsbader over zijn rugblessure: "Het gebeurde op een nummer van Paul Severs"

vrijdag 15 november 2019 - 11:40
Niels Destadsbader staat begin december drie keer in het Sportpaleis. "Wie er graag nog bij wil zijn, moet snel zijn," vertelde hij in 'De Madammen'.

Na zijn rugblessure deze zomer staat Niels weer scherp. "Op een feestje voor mijn ereburgerschap in Deerlijk werd 'Dansen in de Discotheek' van Paul Severs gedraaid. Er zit een stukje in 'samen swingen, ah ah', en bij de tweede 'ah' ging ik naar rechts, en mijn barkruk ging naar links. Met de gevolgen van dien. Ik heb een lange revalidatie achter de rug, maar intussen gaat het veel beter, en ben ik helemaal klaar voor het Sportpaleis." 

Op 6, 7 en 8 december staat Niels net zoals vorig jaar in het Sportpaleis, maar de zenuwen zijn daarom nog niet gaan liggen. "Ik weet nog toen het doek viel bij de eerste show vorig jaar: ik was nog nooit zo zenuwachtig geweest in mijn leven. Ik dacht plots dat ik niet meer kon zingen. Ik was aan alles aan het twijfelen. En ik kan me inbeelden dat het dit jaar weer zo gaat zijn. Je moet eens 18.000 man voor jou zien staan, die heel blij zijn om je te zien, maar die ook heel veel van je verwachten."

"Ook dit jaar weer verrassingsgasten"

In 2018 waren Koen Wauters en Sam Bettens ook van de partij op de concerten en ook dit jaar komen er extra bands bij. "Vorig jaar waren er verrassingsgasten, en ook dit jaar zal er weer wat volk passeren. Maar die namen maken we niet op voorhand bekend", houdt Niels het nog even spannend.

"De show van 8 december is uitverkocht, vrijdag zijn er nog 113 tickets over, voor de show van zaterdag nog 353. Mensen die erbij willen zijn moeten snel bestellen, ik denk dat ze anders te laat gaan zijn."

Video: 'Annelies'

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!