Nooit meer diëten, wel gezond eten

woensdag 11 januari 2017 - 09:24
Gezonder gaan eten, zelfs diëten: een typisch voornemen bij de jaarwissel maar ook eentje dat het snelst sneuvelt...
Gezonder gaan eten, zelfs diëten: een typisch voornemen bij de jaarwissel maar ook eentje dat het snelst sneuvelt. Normaal, weet Sandra Bekkari, want diëten werkt niet!
Een dieetgoeroe die niet wil weten van diëten, dat is Sandra Bekkari. "Wil je gezonder gaan leven, vermageren? Prima. "Maag ga jezelf niet uithongeren. Blijf eten. En blijf vooral genieten van je eten."

Weten en doen

"Mijn principes zijn niet revolutionair, er bestaan geen wonder- of toverformules. Maar tussen weten en doen bestaat wel een grote kloof.
Heel belangrijk is dat je met aandacht gaat eten, niet op automatische piloot. Dat je genoeg drinkt, gezond ontbijt, twee gezonde tussendoortjes meeneemt naar je werk (anders ga je naar de snoepautomaat), gezond gaat lunchen met veel groenten en gaat variêren met superfoods."

Gewone superfoods

Superfoods zijn 'in' tegenwoordig. Maar Sandra Bekkari wil het niet hebben over bijzondere zaden en noten die je alleen in speciaalzaken vindt. Zij gaat voor alledaagse producten, zoals: groenten, fruit, olijfolie, …

Inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie om volgens het principe van Sandra te eten, dan krijg je hieronder alvast enkele suggesties. Smakelijk!
Klik op de foto om het recept te ontdekken!

Ontbijt

Lunch

Avondeten

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!