de madammen
Recept: de aardappelsalade van Siska Schoeters
do 26 nov. - 9:05
Van de caesarsalade, de pizza margherita tot de 'Agnès Sorelsoep', ze zijn allemaal genoemd naar een bestaand persoon. Dat kan Siska Schoeters ook, dacht ze! Ze stelde haar nu al beroemde aardappelsalade voor bij 'De Madammen'. Met de instructies van The Messy Chef Jelle Beeckman maak je de Siska-salade zelf ook makkelijk in 1-2-3 thuis!
Dit heb je nodig
- 200 g vastkokende aardappelen
- 2 eetlepels mayonaise
- 1 tl natuurazijn
- Paar takjes bieslook
- Peper en zout
Aan de slag
- Schil en snijd de aardappelen in stukken. Kook gaar in gezouten water en giet af. Laat de aardappelen goed afkoelen in de koelkast.
- Meng er de mayonaise en de azijn onder. Kruid met peper en zout en werk af met fijngesneden bieslook.
- Heerlijk bij een gebakken worst of koteletje!