Recept: wrap met tonijn en abrikozen

woensdag 20 mei 2020 - 12:02
Getty Images
Een beetje retro, maar altijd een geslaagde combinatie: tonijn met 'pêchen'. Messy Chef Jelle maakt er een zomerse wrap mee!

Dit heb je nodig

  • Komkommer
  • Rode ui
  • 1,5 perzik of nectarine
  • IJsbergsla
  • Blikje tonijn, ongeveer 200 gram
  • 2 eetlepels (light) mayonaise
  • 1 theelepels mosterd
  • Paar druppels citroensap
  • Peper en zout
  • 2 tortilla vellen

Aan de slag!

  1. Snipper de ui fijn. Snijd de perzik in fijne blokjes.
  2. Giet het vocht van de tonijn weg en doe de tonijn in een mengkom. Plet met een vork en meng er de mosterd en mayonaise onder. Werk af met een paar druppels citroensap en kruid met peper en zout.
  3. Voeg de ui en perzik toe.
  4. Snijd de komkommer in reepjes en de ijsbergsla fijn.
  5. Beleg de wrap onderaan eerst met de tonijnsalade en daarna met de groenten. Rol daarna op, vouw de zijkanten en rol verder. Bewaar ze in een vel bakpapier of aluminiumfolie.

Nog meer kookinspiratie nodig? Ga dan zeker naar de website van Messy Chef Jelle Beeckman en volg hem op Instagram!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!