Scoren met Moederdag: hemelse aardbeien met witte chocolade en champagne

vrijdag 8 mei 2020 - 09:32
Foto: Getty
't Is eens iets anders dan een kommetje suiker bij je aardbeien!

Dit heb je nodig

  • 1 glas champagne
  • 200 gram Belgische aardbeien
  • 4 el poedersuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 300 gram mascarpone
  • 1 reep witte chocolade
  • Optioneel: een paardenbloem uit de tuin

Aan de slag

  1. Snijd de aardbeien in stukjes.
  2. Overgiet met een glas champagne en doe er vier eetlepels poedersuiker bij. Laat een uurtje marineren in de koelkast.
  3. Meng de mascarpone met de vanillesuiker
  4. Leg de aardbeien op de bodem van een wijnglas. Doe er een lepel van de vanille-mascarpone op en rasp er de witte chocolade over. Werk af met een paar gele blaadjes van de paardenbloem. 

Nog meer kookinspiratie nodig? Ga dan zeker naar de website van Messy Chef Jelle Beeckman en volg hem op Instagram!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!