Siska ging naar het exclusieve kerstconcert van Robbie Williams: "Ik had de dresscode gemist: iedereen was in glitter, ik in jeans"

woensdag 27 november 2019 - 14:52
Siska mocht op een uitstapje naar Londen, want daar stelde Robbie Williams zijn nieuwe kerstplaat voor aan een select publiek.

Deze week bracht Robbie Williams zijn eerste kerstalbum uit, ‘The Christmas Present’. "Rod Stewart en Jamie Cullum zingen erop mee, en zelfs zijn vader zingt een nummer mee. Gisterenavond was het een show voor een vijfhonderdtal mensen. Dat is best bijzonder, want binnenkort staat hij twee keer in de Wembley Arena, en daar kunnen net iets meer dan vijfhonderd mensen binnen. Het was een opname van een tv-show die op kerstavond wordt uitgezonden over heel de wereld, ook op Eén", legt Siska uit.

"Dress to impress"

"De dresscode was 'dress to impress', iets dat ik duidelijk had gemist. Blijkbaar waren er 400 tickets verkocht aan hardcore fans, en de meerderheid daarvan waren Britse vrouwen. En tegen een Britse vrouw moet je geen twee keer dress to impress zeggen. Zij weten waar de glitters hangen in de kerstboom! Ze waren heel erg glitterbal, zal ik maar zeggen. Maar eigenlijk viel ik nog het meeste op, want ik had gewoon een jeansbroek aan met een blauwe T-shirt", vertelt Siska al lachend.

 

"Michael Bublé van de troon"

"Hij benadrukte tijdens het optreden meermaals dat het géén kerstshow is. Dat ga ik tijdens mijn interview met hem toch nog eens vragen, waarom hij het geen kerstshow wil noemen, want het zijn wél allemaal kerstliedjes. En hij zegt ook vaak grappend dat hij Michael Bublé van de troon wil stoten."

Siska geeft toe dat ze geen grote fan was voor de show, maar ze heeft haar mening moeten herzien. "Ik moet toegeven, ik snapte de hysterie rond Robbie Williams nooit. Tot gisteren. Het was fantastisch. Na 15 jaar snap ik eindelijk waarom 'Angels' een mooi nummer is."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!