Stan Van Samang over nieuwe song: "Samen met Sam Bettens geschreven, het was zo'n fijne samenwerking"

donderdag 10 juni 2021 - 11:33
Stan Van Samang kijkt er naar uit om deze zomer terug voor een publiek te staan, en daarvoor heeft hij een nieuwe single klaar. Met 'This is not our time' krijg je meteen twee singles voor de prijs van één, want het nummer werd ook onder handen genomen door DJ Manuals.

"Ik heb het nummer twee jaar geleden geschreven met Sam Bettens. Het was een heel fijne samenwerking. Het was echt op grootmoeders wijze, wij twee in de studio met twee gitaren en twee stemmen. Voor mij is het een song over gemiste kansen, over dingen niet zien terwijl ze er wel zijn, en er spijt van hebben", vertelt Stan aan Anja Daems in 'De Madammen'.

De Belgische DJ Manuals heeft een remix gemaakt van de single. “We waren uiteindelijk heel blij met de eerste versie van het nummer. Maar hij heeft er echt iets nieuws van gemaakt en er helemaal zijn ding mee gedaan. Ik moet toegeven dat ik de eerste keer heel hard schrok, want op de stemmen na was er alles uit. Maar eens je de klik maakt, kan je alleen maar denken, het klinkt supergoed.”

Bekijk hier de intieme versie van 'This is not our time'

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!