Voor het vierde seizoen van 'Down the Road' trekt Dieter Coppens naar Fins Lapland

dinsdag 24 maart 2020 - 08:33
Heel Vlaanderen geniet al drie seizoenen van de buitenlandse avonturen van de reisgenoten van Dieter. Binnenkort kan je op Eén naar het vierde seizoen kijken. Dat wordt een reis naar Finland met de leuke groep van het allereerste seizoen, Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn.

Voor de zes vrienden is het al een hele tijd geleden dat ze samen op die allereerste reis gingen. En er is intussen veel veranderd in hun leven. De reüniereis is de ideale gelegenheid om samen wat quality time door te brengen en te horen hoe ieders leven veranderd is. Zo zijn Kevin en Lisa al een hele tijd een koppel, en bloeit er ook iets moois tussen heel wat andere bekenden uit Down the road.

Pittig avontuur naar het hoge noorden

Dieter en medebegeleidster Saar verrasten Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn met het plan voor hun pittigste avontuur tot nu toe: een reis naar het hoge noorden. In Fins Lapland trotseren ze de kou, worden ze uitgedaagd tijdens een tocht met hondensledes, leven ze samen met een lokale rendierherder, gaan ze ijsklimmen, en nog veel meer. Maar de reis is niet enkel een spannend avontuur, in de kou genieten ze nog extra van elkaars gezelschap en warmte. 

Op dit moment kan je op Eén en op www.vrt.nu kijken naar het derde seizoen van Down the road. Het vierde seizoen is later te zien op Eén.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!