Warmste Madam Evy Gruyaert bij Skyline Communications

maandag 18 december 2017 - 13:22
Warmste Week deze week en ook wij bij Radio 2 doen mee. Zo zijn er de Warmste Madammen die de steun krijgen van een hele reeks vrouwelijk BV's die Vlaanderen rondreizen om verschillende initiatieven in de bloemetjes te zetten.

BV-Madam Evy Gruyaert trok maandag naar Skyline Communications in Izegem. Dit bedrijf zamelt al sportend geld in voor Vivir en amor, een vzw die gezondheids- en onderwijsprojecten organiseert in Pojom en Yalanhuitz, twee dorpen gelegen in de noordwestelijke hooglanden van Guatemala.

Stappen voor het goede doel

Gezondheid en beweging is belangrijk voor het bedrijf, want veel collega’s hebben een zittende kantoorjob. Daarom heeft elke werknemer een stappenteller gekregen. Die gebruiken ze nu om het goede doel te steunen. 

Ze willen dat alle collega’s samen 13 miljoen stappen zetten = 9000 km = virtueel naar Yalanhuitz, Guatemala (waar Vivir en amor werkt). 
Als ze hierin slagen, geven de bazen (drie broers) 5000 euro aan het goede doel. Per 1000 stappen extra, komt er nog eens 0,50 euro bij.

Leuk om te weten!

Het hoofdkantoor van het bedrijf ligt in Izegem, maar ze hebben ook kantoren in Lissabon, Miami en Singapore en vertegenwoordigers op nog andere plaatsen. Iedereen doet mee! Dus er wordt bijvoorbeeld ook in Singapore gestapt voor De Warmste Week!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!