de madammen
Zo maak je gevulde aardappelen
In de keuken
di 27 sep. - 4:36
Wat heb je nodig: (4 personen)
- 4 grote aardappelen
- 1 half gedroogde chorizo
- 1 klein blikje mais
- 1 a 2 ui
- Half busseltje bieslook
- 2 eetlepels zure room
- teentje look
- peper en zout
- olijfolie
Aan de slag!
Borstel, prik en wrijf de aardappelen in met olijfolie. Pof ze in de oven tot ze gaar zijn zo’n uur/anderhalf uur op 200 graden.
Lepel ze uit.
Snij de chorizo in stukjes en bak aan in olijfolie.
Stoof in olijfolie uien en geplette look aan. Voeg stukjes chorizo toe. Voeg aardappelen en mais toe en haal van het vuur. Meng alles voorzichtig onder elkaar, kruid af met zure room, peper en zout. Werk af met fijngesneden bieslook. Vul de aardappel terug op en serveer warm.