de madammen
Zo maak je pikante rundergehaktballetjes
In de keuken
vr 10 sep. - 10:46
Dit heb je nodig: (4 personen)
- 300 gr rundergehakt
- 1 eetlepel gefruite uitjes
- 2 eetlepels paneermeel
- 1 theelepel sambal oelek
- 2 eetlepels verse koriander
- 1 klein ei
- Vers gemalen peper en zout
- 2 eetlepels arachideolie
- 1 pijpajuintje (fijn gesneden)
Aan de slag!
Leg het gehakt in een schaal en voeg de uitjes, het paneermeel, de sambal oelek, de gehakte koriander, het ei, het zout en de peper toe.
Kneed het geheel goed door elkaar.
Vorm met een eetlepel balletjes van het gehakt en bak ze in olie aan alle kanten bruin.
Laat ze op een zacht vuur nog 10 minuten nasudderen.
Bestrooi de balletjes met pijpajuin en dien op