Tatyana Beloy is gulzig!

donderdag 31 januari 2019 - 09:09
​​​​​​​'Live life to the fullest': haal zoveel mogelijk uit het leven. Met dat motto staat actrice en presentatrice Tatyana Beloy gulzig in het leven.

Of het nu ging over op het podium staan, haar kans wagen in Hollywood of reporter worden bij 'Vlaanderen Vakantieland', als Tatyana iets in haar hoofd heeft, dan doet ze het. En redelijk impulsief.

Hollywood

Zoals die keer toen ze besloot de grote Hollywooddroom na te jagen. "Ik was met vakantie in L.A., en ik reed langs de oceaan en zag de dolfijnen uit het water springen en toen dacht ik: hier wil ik wonen!" Meer heeft een Tatyana Beloy niet nodig om na de vakantie terug naar België te keren, haar relatie stop te zetten, en prompt de grote sprong te wagen.

Een echte droom is het niet geworden. "Twee shiften per dag in een restaurant werken om rond te komen. Ik had er allemaal niet zo goed over nagedacht. En toch beschouw ik die twee jaar niet als mislukt. Ik heb zoveel fijne mensen leren kennen, ik heb veel geleerd. Dus operatie Hollywood is wat mij betreft helemaal geslaagd."

Terug in België overloopt Tatyana haar passies: reizen en tv maken. "Dus dacht ik: ik ga solliciteren voor 'Vlaanderen Vakantieland. Maar ik was blijkbaar niet de enige die dat ambieerde." Maar vastberaden Tatyana hield vol, drong aan, en kreeg de kans zich te bewijzen. Met succes. En ze was gelanceerd in Vlaanderen.

Tatyana Beloy in de Rotonde over opgroeien in een gebroken thuis, de intense band met broer en zus, en groot geluk hebben bij een aanslag.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!