'40-'45 al zeker verlengd tot oktober 2019

dinsdag 8 januari 2019 - 09:00
40-45
Spektakelmusical kreeg al meer dan 425.000 bezoekers over de vloer

Het gaat bijzonder goed met '40-'45, de spektakelmusical van Studio 100. De show in het speciaal gebouwde theater in Puurs kende van bij het prille begin al een flink succes en tot nu toe bezochten zo'n 425.000 mensen de musical. Sinds de wereldpremière op 7 oktober 2018, bleef de vraag naar tickets groeien, iets wat ongezien is in de Vlaamse theaterwereld. 

Het verhaal

In '40-'45 komen we terecht in Antwerpen, net na de Grote Oorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren en groeien op in een warm nest. De broers worden hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken.Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis...

De acteurs

Jonas Van Geel, Jelle en Clara Cleymans, Marleen Merckx, Peter Van De Velde, Jo De Meyere, Lucas Van den Eynde en Herbert Flack zijn maar enkele van de vele bekende namen in '40-'45. Ook James Cooke en Laura Tesoro zijn ondertussen in actie getreden in de rollen van Louis Segers en Sarah Liebman. 

Praktisch

Naast spectaculaire scènes met heel wat special effects, wordt het publiek ook geraakt door de muziek en de pakkende beelden die naar de keel grijpen. Het ongeziene technisch concept met rijdende tribunes en het geluid via individuele hoofdtelefoons zorgen ervoor dat alle toeschouwers op een unieke manier meegezogen worden in het verhaal. Om dit grootse concept te kunnen huisvesten bouwde Studio 100 in Puurs een 'pop-up theater', helemaal op maat van deze voorstelling. Op alle vlakken is 40-45 dan ook een uitzonderlijke productie geworden.

Voor tickets en meer info kan je hier terecht.

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!