Vier mee met "20 jaar Jan Smit in België"

vrijdag 9 februari 2018 - 23:49
Jan Smit
Jan Smit viert zijn 20ste jaar als artiest op 10 maart in het Sportpaleis

Zaterdag 10 maart staat bij de fans van Jan Smit wellicht al lang in het rood aangekruist. Die dag viert Jan immers zijn 20ste verjaardag als artiest in ons land en dat doet hij met 'Jan en Alleman', zijn gloednieuwe show. Een tijdje geleden vertelde Jan ons dat op die manier een kinderdroom eindelijk waarheid wordt: Ik weet niet hoe vaak we al voorbij het impressionante Sportpaleis zijn gereden, maar als kleine jongen droomde ik er al van om minstens één keer in mijn leven daar een concert te mogen geven", zo vertelde Jan toen. Die droom maakt hij samen met zijn vrienden André Hazes, Christoff, Ianthe Tavernier en de meisjes van K3 op het podium nu eindelijk waar.

Maar er is meer! Jan is ook een grote fan van Bryan Adams en daarom wil hij graag een aantal nummers van de Canadese rocker brengen tijdens zijn concert in het Sportpaleis. Om te kunnen kiezen uit het uitgebreide repertoire vraagt Jan de hulp van de luisteraars van Radio 2. Door dat te doen maak je ook meteen kans op twee tickets voor het concert op 10 maart.

Maak kans op tickets voor het concert van Jan Smit in Antwerpen

Je hoeft deze keer geen vraag te beantwoorden maar enkel een nummer van Bryan Adams te kiezen uit onderstaande lijst. Op die manier maak je dan kans op twee tickets voor 'Jan en Alleman' op zaterdag 10 maart in het Antwerpse Sportpaleis.

Maak hieronder jouw keuze

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!