Download de Radio 2 app

vrijdag 3 juni 2016 - 07:30
Je vindt de app van Radio 2 via de App store (iOS) en via Google Play (Android).

Je vindt de app van Radio 2 via de App store (iOS) en via Google Play (Android).

Hier vind je de app voor Android op Google Play

Hier vind je de app voor iOS in de App Store

Snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit kan je luisteren naar Radio 2. Je kan de programma's ook herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit onze playlist.

Via de app kan je ook snel reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio. Dat doe je door de knop met het tekstballonnetje (Android) of de knop rechts bovenaan te kiezen (iOS).

Met de nieuwe app kan je heel gemakkelijk opnieuw luisteren naar de recentste aflevering van een programma of naar het Nieuws en verkeersinformatie. Super snel en eenvoudig.

Je kan via deze app niet alleen naar Radio 2 luisteren, maar ook naar alle andere VRT-zenders. Daarvoor kies je de knop met het mozaiekje (Android) of de knop links bovenaan (iOS).

Je kan er ook kiezen voor de programma's van Radio 2 uit jouw eigen regio: Radio 2 Antwerpen, Radio 2 Limburg, Radio 2 Oost-Vlaanderen, Radio 2 Vlaams-Brabant en Brussel - en Radio 2 West-Vlaanderen.

Naast Radio 1, Klara, Studio Brussel en MNM, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits en Ketnet Hits. Via VRT Nieuws krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

Hier vind je de app voor Android op Google Play

Hier vind je de app voor iOS in de App Store

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!