Ga naar hoofdinhoud

Luister Live

Programma's

Select

Podcasts

Doe mee

Ik lees graag uit

  • Antwerpen

mis niets!

radio2 top2000

winwin

aha

radio2 stelt voor

test je kennis

Farfalle met tomaat, spinazie en ricotta

vr 2 dec. - 2:30

De inspiratie komt vandaag uit Italië. Daar vallen trouwens heel wat ideeën te rapen. Deze keer gaan we voor past in de vorm van strikjes (farfalle). We maken ze klaar met tomaat, spinazie en ricotta:
Farfalle met tomaat, spinazie en ricotta

De inspiratie komt vandaag uit Italië. Daar vallen trouwens heel wat ideeën te rapen. Deze keer gaan we voor past in de vorm van strikjes (farfalle). We maken ze klaar met tomaat, spinazie en ricotta: een ideale combinatie, in de kleuren van de Italiaanse vlag!

INGREDIENTEN
(2 personen)

  • 120 g farfalle
  • Zout
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 gram spinazie
  • 125 cherry tomaten
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 2 eetlepels ricotta

BEREIDING

  • Kook de farfalle beetgaar in kokend water met wat zout.
  • Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook tot de ui zacht is.
  • Voeg 200 gram spinazie toe en roerbak tot de spinazie geslonken is.
  • Voeg 125 gram cherrytomaten toe en warm even mee.
  • Voeg 1 eetlepel groene pesto, 2 eetlepels ricotta en de farfalle door de spinazie.
  • Warm het geheel goed door.
  • Serveer met wat extra ricotta.

Meer zoals dit...

Blijf op de hoogte

Niets missen van radio2? Schrijf je in op de nieuwsbrief en volg ons op facebook en instagram!

Volg ons op
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jobs

Privacy

Gebruiksvoorwaarden

Heb je een vraag?

Contact

Wedstrijdreglement

Logo UitInVlaanderenLogo Cim Internet