Jonge kaas anders
di 27 okt. - 10:30
Een boterham met jonge kaas of blokjes kaas als hapje. Niks mis mee, uiteraard, maar het kan ook anders!
Niks beter dan een lekkere boterham met kaas of blokjes kaas bij de aperitief, maar we gaan eens kijken wat Marica van het Slavische restaurant Gurman in Sterrebeek ermee doet.
[ds nid:48636|build_mode:teaser]
Gepaneerde kaas
- Neem een blok jonge kaas en snij die in reepjes van ongeveer 1 cm dik
- Paneer de kaas: rol in bloem, in losgeklopte eieren met bloem en dan in paneermeel
- Doe ongeveer 2 cm olie in de pan, doe de kaas daarin en laat 30 sec aan elke kant warm worden. Zorg dat de kaas niet smelt in de pan!
- Leg op een bordje en zet de kaas in de microgolfoven. Als je ziet dat de kaas begint te smelten, is het klaar.
- Lekker met een slaatje, bijvoorbeeld als voorgerecht