Iets te vertellen aan ons?

maandag 19 november 2018 - 12:26
Je hebt net een groot ongeval gezien en wil ons op de hoogte brengen? Of je had graag aandacht voor het wereldrecord uien pellen dat je volgende week wil breken? Laat het ons gerust weten. Heel graag zelfs. Op deze manier komt je bericht zeker op onze redactie terecht.

Eerst even een misverstand de wereld uit helpen. Op de redactie van Radio 2 West-Vlaanderen worden enkel bijdragen gemaakt over de provincie.

Reyerslaan

We hebben zeer regelmatig contact en overleg met de collega’s van de nieuwsdienst en ook wel eens met de redacties van andere programma’s, maar veel minder. We zitten dan ook op zo’n slordige honderd kilometer van de collega’s van De Madammen bijvoorbeeld. Heb je een mededeling voor programma’s als De Madammen, De Inspecteur of VRT in het algemeen, dan kan je die wel naar ons verzenden, maar als je rechtstreeks stuurt, is de kans veel groter dat je bericht goed en sneller terecht komt. Het algemeen nummer van VRT is 02/741 31 11. De Madammen bereik je het vlotst via demadammen@radio2.be. Het mailadres van De Inspecteur is inspecteur@radio2.be. Ook op de Facebookpagina van beide programma’s kan je terecht met vragen en opmerkingen.

West-Vlaanderen boven

Voor alles wat met West-Vlaanderen te maken heeft, ben je wél aan het juiste adres bij ons. Mailen kan naar redactiewestvlaanderen@radio2.be. En ook wij hebben een Facebookpagina waarop je berichten kan sturen. Complimenten of kritische opmerkingen, we lezen en beantwoorden alles.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!