3 tips om een ladder in je panty te voorkomen

dinsdag 18 januari 2022 - 17:05
De herfstdagen gaan niet alleen hand in hand met het vallen van de bladeren, ook de panty's mogen weer in de bovenste schuif van je kleerkast. Met onze tips doorstaat je panty weer en wind!

Alles begint met de dikte van je panty, de denier, het cijfer op de verpakking dat de dikte van de panty aangeeft. Hoe dunner, dus hoe lager het cijfer, hoe makkelijker je er gaatjes in kan maken. Let er ook op dat je de juiste maat koopt. In een panty die net dat tikkeltje te klein is, is de kans op ladders veel groter. Kies daarom altijd de maat die je gegoten zit.

3 manieren om ladders te voorkomen

Inspuiten met haarlak

Spuit de panty in met wat haarlak voor je 'm aantrekt, dat maakt de panty steviger en helpt ladders voorkomen.

In de diepvriezer

Dompel je nieuwe panty in wat water, wring 'm uit, steek 'm in een diepvrieszakje (ahja!) en leg hem een nachtje in de vriezer. Ook dat zou de levensduur van je panty moeten verlengen.

Uitrekken

Door je panty wat uit te rekken maak je 'm wat ruimer en flexibeler, waardoor je de kousen makkelijker kan aantrekken. Zo verklein je de kans op gaatjes en ladders!

Te laat?

Nagellak to the rescue!

Eens het kwaad geschied is, kan je alleen nog maar meer schade voorkomen. Dat doe je door met transparante nagellak over de ladder te gaan. Op die manier wordt de ladder bij elkaar gehouden en zal ze niet groter worden.

Speel op zeker

Neem een reservepaar mee

Wil je écht vrij zijn van pantystress, neem dan gewoon een reservepaar mee. Geen enkele ladder die jou dan nog klein krijgt! 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!