5 last-minute carnavalskostuums

vrijdag 21 februari 2020 - 17:14
Aha!
Carnaval zonder kostuum....is als gaan skiën zonder ski's! Maak deze kostuums in geen tijd voor een geslaagd carnavalsfeest!

Cactus

kostuum 3

Ga verkleed als cactus en houd vervelende feestgangers op een afstand. Het enige wat je nodig hebt is een groene outfit, witte pijpenragers/chenilledraden en naald en draad of een lijmpistool. Vouw de chenilledraad (je stekels) dubbel en bevestig ze op je outfit. Zo simpel is het!

Emoji

kostuum 4

Toon je liefde voor je favoriete emoji met dit origineel kostuum. Maak 'm na met wat stevig papier of karton in geel, rood, zwart, ... Plak op de achterkant een stokje, zodat je je masker vast kan houden. Of bevestig aan de achterkant een elastiek zodat je je handen de hele avond vrij hebt.

Zebra

kostuum 5

Met behulp van wat zwarte plakband en een simpele witte T-shirt maak je een tof zebra-kostuum! Verander de kleur van je outfit, en je kan eender welk dier met zwarte strepen of stippen worden. Wat dacht je van een dalmatiër? Of een tijger? Van een oude kousenbroek in dezelfde kleur kan je eventueel een staart maken. Knip één been van de kousenbroek af, vul 'm op met wat restjes stof of oud papier. Naai 'm vast aan je shirt of broek en versier je staart ook met de nodige strepen!

Tinder-date

kostuum 2

Ga na het feestje niet alleen naar huis, verkleed je als een Tinder-profiel! Print het Tinder-logo en een naamkaartje af. Je hebt ook een rood kruis en een groen hart nodig. Bevestig alles op een wit shirt, en hopelijk swipet iemand jou naar rechts! De kroon gemaakt van de Tinder-vlam is optioneel.

Duikers

Tover twee oude plastic flessen om tot duikflessen! Bind er twee koordjes aan vast en draag ze op je rug. Werk je kostuum af met een zwarte outfit, een duikbril, flippers, ... 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!