Slim geld beheren dankzij deze budgetapps

maandag 27 maart 2017 - 12:00
Aha!
Verdwijnt jouw geld soms ook op magische wijze? Dan zijn deze apps echt iets voor jou.

Wally

Wally

Wally helpt je op zowel korte als lange termijn je budget te beheren. Dankzij de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke lay-out kom je snel te weten wat de grootste uitgavenposten zijn, en (misschien nog belangrijker) hoeveel geld je nog kunt uitgeven. (Android en iOS)

Pocket Expense

Wil je net dat tikkeltje meer? Ga dan voor Pocket Expense. De app is iets ingewikkelder, maar heeft dan ook een pak meer opties, toepassingen en statistiekjes. Zo kan je instellen hoeveel geld je per maand wilt overhouden, waarop de app een besparingsplan voor je opstelt. (Android en iOS)

Monny

monny-appscreenshots

Niet alleen monitort Monny je uitgaven, door middel van uitdagingen en opdrachten leert de app je ook verantwoordelijk om te gaan met geld. Zo is de eerste (en ook simpelste) uitdaging om 7 dagen lang al je uitgaven in de app te noteren.(iOS)

Bills Monitor

Bill's monitor

Hou al je rekeningen en terugkerende betalingen in de gaten met Bills Monitor. De app stelt een afbetalingsschema op én verwittigt je wanneer je een rekening echt wel moet betalen. (iOS)

Splitwise

Splitwise is de ideale app voor al wie samenwoont of met een groep op vakantie gaat. Voer elke gemaakte uitgave in (en met wie die uitgaves gedeeld moeten worden), en de app houdt de openstaande schulden nauwgezet bij. (Android en iOS)

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!