3 lockdown-filmtips van Filmward

vrijdag 27 maart 2020 - 18:21
Al je favorieten nog eens herbekeken? En Netflix verrast je niet meer? Filmward somt nog een paar fijne films en series op voor volwassenen én kinderen:

Pipi Langkous

“Het allermooiste verhaal, en dat gaat eeuwig het allermooiste blijven is Pipi Langkous. Dat is zo’n deel van mijn eigen jeugd én ook zo passend voor deze tijden.”

 

“Als je dat goed en wel onderzoekt, het fenomeen Pipi Langkous, is dat een heel moedig meisje dat een beetje aan haar lot wordt overgelaten door de volwassenen en zichzelf moet bezig houden: Zichzelf, haar buurjongen en haar buurmeisje. Ze moeten de verveling tegen gaan door leuke avonturen te beleven. En dat is wat kinderen vandaag de dag moeten doen, en nog wekenlang zullen moeten blijven doen…”, concludeert Filmward.

 

“Dat inspirerende aspect van Pipi Langkous is heel erg actueel in deze lockdown. Bovendien blijven die oude films die gemaakt zijn in de jaren 70 heel erg tof om naar te kijken. Hier en daar worden ze eens uitgezonden op TV, maar op YouTube kan je ze vinden onder het YouTubekanaal “PipiLangkousfilms’. Je kinderen zijn je nu al dankbaar!”

Feel good

“Daarnaast zijn staan er zo veel fijne series en films op Netflix”, vertelt Ward. “Eén van mijn favorieten is toch Feel Good. Een serie over een lesbische romance met maar 6 afleveringen, dus daar ben je snel door en hoef je niet te veel tijd voor uit te rekken.”

Cougar Town

Sommige mensen hebben geen streamingsplatform, maar niet getreurd! Want vanaf nu kan je op Q2 kijken naar het eerste seizoen van ‘Cougar Town’. Vanaf vrijdag 27 maart zenden ze de onderschatte komische reeks met in de hoofdrol Courtney Cox weer uit. Courtney Cox ken je ook wel als Monica van Friends. Ik ben een grote fan!”, lacht Filmward.

 

“Cougar town gaat over een vrouw van een zekere leeftijd, een cougar zoals dat heet, die graag met jonge mannen gaat dansen, dineren en ook slapen. Daarnaast gaat de serie ook over sterke vriendschappen! Zij heeft die ook met leuke buren die heel schranzend en vuilbekkend zijn. Als je houdt van een mooi, bloot bovenlijf, dan kan ik je deze serie zeker aanraden. Het begint met een tuinman…”, grapt hij.  

Meer streamingtips vind je op de instagrampagina @filmward en dan ga je je zeker niet vervelen de komende weken!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!