6 Belgische dj's in 2021 op een Belgische postzegel

donderdag 3 december 2020 - 16:00
6 DJ's op een postzegel
Dimitri Vegas & Like Mike, Netsky, Lost Frequencies, Yves V en The Magician krijgen volgend jaar van Bpost hun eigen postzegel.

Elk jaar lanceert Bpost een nieuwe collectie postzegels. Voor 2021 lieten de Belgische posterijen hun oog vallen op 6 succesvolle dj's die het land heeft. Dimitri Vegas & Like Mike, Netsky, Lost Frequencies, Yves V en The Magician zal je binnenkort op jouw brieven of gele briefkaarten kunnen plakken.

Tomorrowland

Het is niet de eerste keer dat Bpost een dj-postzegel op de markt brengt. In 2018 werd een speciale Tomorrowlandpostzegel uitgebracht als aandenken voor de minstens 400 000 aanwezige muziekliefhebbers in De Schorre in Boom. Speciaal daarvoor installeerde Bpost zelfs een postkantoor op het festivalterrein.

Tomorrowlandpostzegel

Queen

Royal Mail - de Engelse Bpost - heeft ook een traditie om artiesten op een postzegel te vereeuwigen. Deze zomer kreeg de groep Queen een speciale collectie van dertien postzegels. Deze reeks werd verkocht naar aanleiding van de 50ste verjaardag van de groep rond Freddy Mercury. In 1999 mocht de afbeelding van Freddie Mercury al eens op een postzegel van de Royal Mail staan. Het is een publiek geheim dat Mercury in zijn jeugd postzegels verzamelde.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!