Arno herstelt in het rustige Brussel van pancreaskanker: "Ik zou zo rap mogelijk opnieuw op een podium willen staan, anders word ik zot"

woensdag 3 juni 2020 - 11:17
Herrick Strummer
Na zijn huldiging tijdens de MIA's in februari, werd Arno in de operatiezaal verwacht voor een ingreep aan de pancreas. Het genezingsproces verloopt goed, aldus de Brusselse zanger uit Oostende.

A cup of tea

In februari kregen we het nieuws dat Arno dringend onder het mes moest voor een operatie aan de pancreas.
Onze collega Michèle Cuvelier van Studio Brussel vroeg zich af hoe het nu met hem gaat? "Alles is oké met mij. Ik ben 20 kilo vermagerd en ik heb mij ingeschreven als Chippendale, maar ik heb nog geen antwoord gekregen. Ik drink alleen nog maar water, fruitsap en thee. Mijn grootmoeder zei altijd "A cup of tea every day, keeps the doctor away" (lacht)."

Arno

In de studio met Zwangere Guy

Arno heeft zich nog niet verveeld de voorbije dagen. "Ik zit momenteel in de studio met Zwangere Guy, die niet zo ver mij woont. We houden afstand en zingen in een aparte ruimte. We kussen elkaar niet, want hij is zwanger, hé. Na de opname doe ik altijd een 'toertje' in Brussel. Er is niet veel volk op De Grote Markt. Het was er zalig. Zelfs toen ik naar Manneke Pis wandelde, was ik helemaal alleen", vertelde Arno.

Terug op het podium

Iedereen popelt natuurlijk om Arno terug bezig te zien, en ook daar had hij een antwoord op. "Normaal gezien zijn er optredens gepland voor september, tenminste als het dan mag. Ik zou zo rap mogelijk opnieuw op een podium willen staan, anders word ik zot. Muziek maken, dat heelt, dat geneest je. Adrenaline geeft een boost aan het lichaam, ik mis dat echt."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!