Cath Luyten: "Ik ben uitgeteld voor 16 mei maar de laatste maand is voor elke dag zeggen ze altijd"

zaterdag 1 mei 2021 - 10:19
Cath Luyten is hoogzwanger en of de laatste loodjes nog niet zwaar genoeg wegen....ze is ook nog eens verhuisd deze week. 

Cath Luyten is hoogzwanger van haar tweede kindje. Ze is uitgerekend voor 16 mei. "Maar de laatste maand is voor elke dag zeggen ze altijd dus hou jullie klaar voor als mijn water breekt" lacht Cath. "Alles zit nog goed verpakt maar het voelt soms wel alsof het voor elk moment kan zijn."

"Het is een tonnetje maar we weten niet wat erin zit. We willen verrast worden."

Cath en haar vriend Eshref weten nog niet of het een zoon of een dochter wordt. "Het is een tonnetje maar we weten niet wat erin zit. We willen verrast worden. Zoals in de film: It's a boy of It's a girl."

Cath heeft ook corona gehad tijdens haar zwangerschap en is 3 weken goed ziek geweest. Maar haar gynaecologe heeft haar gerustgesteld en nu voelt ze zich weer prima.

"Ik heb héél veel augurken gegeten"

Cath heeft veel 'rare goestingskes' gehad tijdens haar zwangerschap. "Ik heb heel veel augurken gegeten" lacht ze. "Maar wel zonder slagroom. Koffie ging er in het begin dan weer niet in, daarna weer wel en nu opnieuw niet meer..."

"Het is hier nog een zootje ongeregeld. Als de kleine nu zou komen, delegeer ik wel vanuit de zetel."

En of de laatste loodjes van zo'n zwangerschap nog niet zwaar genoeg wegen, Cath is afgelopen week ook nog eens verhuisd. "Het is hier nog een zootje ongeregeld. Als de kleine nu zou komen, delegeer ik wel vanuit de zetel. Maar we zijn gesetteld en ik zie het helemaal zitten."

Volgende week komt ook haar andere kindje er nog aan. 'Buurman, wat doet u nu' is vanaf volgende woensdag te zien op Eén....

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!