Christel Van Dyck over haar ontmoeting met Fatma Taspinar: "Meisjes met agendaproblemen"

vrijdag 5 maart 2021 - 09:00
We waren wat ongerust, het was maandagavond 8 uur en ze was nog niet gearriveerd. We begonnen al te twijfelen: we hadden toch afgesproken om 7 uur? Of toch niet? Even bellen dan maar?

Ze verslikte zich bijna in haar soep, toen ze me hoorde. Zelfgemaakte soep waarschijnlijk, en allicht ook heel lekker want naar het schijnt kan ze heel goed koken. “Was dat vanavond?“ vroeg ze lichtjes in paniek. “In mijn agenda staat dinsdag . Heb ik dat dan verkeerd genoteerd “ Dat had ze inderdaad. 

Een paar vloeken en dan: “Ik spring meteen in mijn auto, ik ben er om 10 uur.“ “Ok dat we dan al beginnen te eten?“ Gelukkig zei ze “ja, natuurlijk“ want honger werkt heel erg op mijn humeur. 

Ze kwam helemaal gestresseerd toe. Met 1001 verontschuldigingen. “Ben ik de eerste die dat overkomt“ vroeg ze. Het feit dat Roland Van Campenhout haar voor geweest was, net als Jan Verheyen (al was het bij die laatste wel mijn schuld, ik had een verkeerde datum doorgegeven) stelde haar enigszins gerust. En de gin tonic deed daarna ook zijn kalmerende werk. Een begin met een kleine valse start maar die deed geen afbreuk aan het fijne gesprek de volgende dag aan de ontbijttafel. 

In de namiddag belde mijn zus, ook met een paar vloeken. “Heb ik alles geregeld met mijn werk om naar de schoonheidsspecialiste te gaan , kom ik hier toe en blijk ik een week te vroeg te zijn.“ “Het kan nog erger“ antwoordde ik. "Ik heb voor volgende week vrijdag een uur in mijn agenda staan. Alleen een uur, geen naam, geen plaats. Ik heb een afspraak en weet begot niet meer met wie.“ 

Drie meisjes met agendaproblemen. 😊 

Maar gelukkig bestaan er nog zekerheden. Onze afspraak zondagochtend tussen 8 en 10 . Met deze week nieuwsanker Fatma Taspinar. 
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!