De favoriete liedjes van voormalig president Barack Obama: "Muziek heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld"

dinsdag 17 november 2020 - 11:16
Barack Obama
Pixabay
In het eerste deel van zijn memoires krijgen we een inkijk in het leven van Barack Obama, de 44ste president van de Verenigde Staten. Muziek heeft daarbij ook een grote rol gespeeld.

Voor elk wat wils

Voormalig president Barack Obama heeft het eerste deel van zijn memoires geschreven. 'A promised land' gaat over zijn jeugd tot en met zijn eerste ambtstermijn als president van de Verenigde Staten. Het boekje telt maar liefst 768 pagina's. Je zal een stevig nachtkastje nodig hebben om deze turf daar op te leggen. 
Ondertussen kan je ook luisteren naar de speellijst met zijn favoriete liedjes. Het zijn nummers die Obama beluisterde toen hij op de loonlijst stond van het Witte Huis in Washington. Het is een combinatie van verschillende genres, waaronder rap, soul, pop en rock. Tussen de 20 liedjes vind je klassiekers van Frank Sinatra, Aretha Franklin, Beyoncé, Stevie Wonder, The Beatles, U2 en Sade. Voor elk wat wils.

Muziek heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Zeker toen ik president was. Ik hoop dat je de liedjes leuk vindt.

Barack Obama

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!