Duncan Laurence komt naar Zomerhit

dinsdag 13 augustus 2019 - 06:50
Huidig Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence brengt live zijn winnend nummer 'Arcade'!

De Vlaamse muziekwereld komt op zondag 18 augustus voor de 45ste keer samen voor hét muziekevenement van de zomer: Radio 2 Zomerhit 2019! Bart Peeters en Siska Schoeters onthalen het neusje van de zalm van de Vlaamse muziekwereld op de zeedijk aan de vuurtoren in Blankenberge. De tien genomineerden kruisen er de degens om de felbegeerde Radio 2 Zomerhit in de wacht te slepen. En het belooft spannend te worden!

Tijdens het muziekfeest kan het publiek genieten van spetterende optredens. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

Radio 2 Zomerhit 2019

Belle Perez heeft ondertussen al 5 beeldjes op haar schouw staan. Ze won maar liefst vijf opeenvolgende jaren de Radio 2 Zomerhit met de nummers 'Me And You' (2002), 'Enamorada' (2003), 'Light Of My Life' (2004), 'Que Viva La Vida' (2005) en 'Ave Maria' (2006). Kan ze daar dit jaar met 'Indirectas' een zesde overwinning aan toevoegen?

Of is het toch Niels Destadsbader die een derde opeenvolgende titel in de wacht sleept? Hij won de afgelopen twee edities met 'Skwon meiske' (2017) en 'Verover mij' (2018). Is zijn oorwurm 'Mee naar boven' sterk genoeg om het publiek te overtuigen?

Of geldt het spreekwoord: als twee honden vechten om een been, loopt de derde ermee heen? Zondag 18 augustus kom je het te weten! Stemmen voor Radio 2 Zomerhit 2019 kan nog tot en met zondag 18 augustus om 18 uur.

Verder zijn ook Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT van de partij om het muziekfeest in lichterlaaie te zetten. Alle genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!