Fré, Yannick en Benjamin gaan naar de finale van De Humorklas 2020

woensdag 4 maart 2020 - 23:04
Op 4 maart 2020 vond in Pelt de halve finale van De Humorklas plaats. 6 kandidaten gaven allemaal 15 minuten lang het beste van zichzelf. De 7-koppige jury onder leiding van Han Coucke koos Fré, Yannick en Benjamin, zij gaan door naar de finale op 2 september.

"Het was spannend", Han Coucke: "We hebben met de jury lang debatteerd, het was zeker niet gemakkelijk! Onze kandidaten mogen zeker trots dat ze in de halve finale mochten staan. Het zijn niet alleen op maar ook naast het podium super toffe gasten!

We hebben gemerkt dat het niveau zeker hoger lag dan bij de audities, zo hopen we de comedy van morgen zeker geholpen te hebben!"

 

Ben ik er echt bij? Ik kan het zelf amper geloven

Finalist Benjamin

De drie finalisten; Fré, Benjamin en Yannick waren zeer tevreden. Fré, met zijn 16 jaar de jongste kandidaat "Vanavond was mijn maximum niveau, ik ben echt zeer blij." Benjamin was volledig van zijn melk. "Ben ik er echt bij? Ik kan het zelf amper geloven." Yannick zegt zeer enthousiast: "Als ik naar huis rij ga ik anderhalf uur naar Spotify luisteren, het moet allemaal nog wat doordringen."

Finale

De finale vindt plaats op woensdag 2 september 2020 op KOER in Aalst (Pupillensite, Graanmarkt).  De finale is helemaal uitverkocht. Wie een kaartje kon bemachtigen krijgt er een optreden bij van Yannick Noben, de winnaar van de vorige Humorklas.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!