Gert Verhulst: "Alleen moeten sterven is heel erg, denk ik"

dinsdag 19 oktober 2021 - 07:29
Foto Belga
Een eigen docureeks, een talkshow, een album, een bedrijf leiden, .... Gert Verhulst is wel degelijk een bezige bij. En toch vond hij nog tijd om samen met Anja Daems door zijn fotoalbum te bladeren.

Onvoorwaardelijke liefde

Zijn moeder was huisvrouw en zijn vader werkte voor  de spoorwegen. In hun vrije tijd trok de familie de bossen in. De familie Verhulst had vroeger namelijk een buitenverblijf in Essen, een huisje dat vader Verhulst helemaal zelf in elkaar geknutseld had met 'gevonden' voorwerpen van op zijn werk. De familie heeft er zalige tijden beleefd.

Intussen zijn de ouders van Gert overleden: "Sinds een 9-tal maand ben ik officieel wees, dat is raar, want nu besef je pas echt dat de enige mensen die je onvoorwaardelijk graag zien toch je ouders zijn."

Cello

In zijn tienerjaren heeft Gert Verhulst 8 jaar cello gespeeld. "Onder lichte dwang van mijn vader." Op feestjes moest hij dan voor de familie spelen. Een groot muzikaal talent is aan hem niet verloren gegaan. Het was toen al duidelijk dat het gesproken woord hem veel beter lag. Toen wilde hij trouwens al TV-maker worden.

Liefde van zijn leven

Gert Verhulst kwam de voorbije jaren af en toe wel eens in de media met een veelbesproken liefde. Maar die tijden zijn voorbij. Sinds twee jaar is hij gelukkig getrouwd met Ellen. 

Ellen is de vrouw van zijn leven. De persoon waarbij hij kan zijn wie hij echt is. Of ze samen nog een kind willen? Neen. "Maar mocht zij een kinderwens gehad hebben, wie was ik dan om die wens in de weg te staan."

Papa

De vader van Gert overleed eind 2020.  Een jaar voor zijn dood, nam hij vader Jos nog meer naar zijn vakantiehuis in Saint-Tropez. Dat was, denkt Gert, één van de mooiste gebeurtenissen in zijn leven.

"Papa was alleen toen hij stierf. Daar heb ik het nog steeds moeilijk mee."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!