James Cooke: "Ik stond elk uur op m'n oprit met een hond die niet wou plassen!"

zaterdag 13 maart 2021 - 11:05
Dorian, Tommy en James
Radio2
Presentator James Cooke had deze morgen iets recht te zetten in 'Wat een week'! Hij vertelde dat er deze week heel wat verwarring was over het ras van z'n nieuwe hondje Tommy...


"Ik postte deze week een foto op mijn Instagram-pagina en kreeg enorm veel reacties", vertelt James. "'Welkom in de cocker-familie!', 'Yes, een cockerspaniël!' Ik durfde bijna niet meer zeggen dat het eigenlijk een labradoodle is, het is geen cocker!"

De eerste nachten heeft James alvast niet veel geslapen! "Wat was dat? Ik stond elk uur op m'n oprit met een hond die niet wou plassen!" Gelukkig staat hij er niet alleen voor: "Mijn vriend is een 'dog whisperer'. Hij praat met hen en kan hen precies tot zindelijkheid verleiden..."

Het is geen cocker!

James Cooke

De eerste 6 maanden zijn heel belangrijk in de opvoeding, reageerde een luisteraar. Waarop James zei: "Elk jaar is belangrijk. We gaan er een verwende stront van maken! Maar toch één die af en toe goed luistert."

James en Dorian hebben een hond en een kat: "Kat Basiel is genoemd naar een rol die ik mocht spelen in Prinsessia, een kinderreeks van Studio 100. Ik speelde daar een kok. Tommy is genoemd naar een rol die Dorian speelde in de Pippi Langkous musical."

We gaan er een verwende stront van maken!

James Cooke

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!